Termeni și condiții

Site-ul www.fordcolina.ro apartine S.C. Colina Motors S.R.L. Folosirea acestui site este conditionata de respectarea termenilor si conditiilor de mai jos, precum si de ansamblul reglementarilor legale in vigoare.

Drepturi de Autor

Reproducerea, imitarea si utilizarea totala sau partiala a textelor, imaginilor, graficelor, logo-urilor sau oricaror altor informatii continute in site, inclusiv a codurilor-sursa, sunt permise doar pentru folosinta personala a utilizatorilor site-ului. Folosirea informatiilor continute in site in scopuri comerciale este strict interzisa in lipsa acceptului prealabil al Colina Motors, si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii continute in site

Scopul acestui site il reprezinta furnizarea de informatii privind produsele Ford, serviciile oferite de Colina Motors si evenimentele relevante pentru prezenta Ford pe piata romaneasca. Informatiile continute in acest site sunt valabile la data publicarii lor. Datorita evolutiei continue a pietei auto si a companiei Ford, Colina Motors nu poate garanta actualitatea si/sau exactitatea informatiilor, si isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul acestui site.