Colina Motors

Despre noi

Colina Motors va asteapta in zona de sud a Bucurestiului, la 10 minute de Piata Sudului, in Sos. Oltenitei nr. 181, Popesti-Leordeni, cu un complex auto dedicat marcilor FORD si HYUNDAI.

FORD – DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT
 • Showroom-ul extrem de spatios de la Ford va asteapta intodeauna cu o gama variata pe stoc - veti gasi in spatiul de expunere atat autoturisme cat si vehicule comerciale, modele si culori speciale, motorizari diverse - intotdeauna cu discounturi si oferte speciale!
   
 • Pe partea de finantare, consultantii nostri de vanzari va pot oferi si posibilitatea de Buy-Back, de a prelua autovehiculul dvs. rulat in vederea constituirii acestuia drept avans pentru achizitia unui autovehicul nou comercializat de Colina Motors. Autovehiculele rulate pot fi preluate si exclusiv pentru revanzare, Colina Ocazie detinand un parc auto second-hand variat, in continua schimbare.
HYUNDAI – DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT
 • In Showroom-ul Hyundai Colina Motors sunt expuse toate modelele comercializate de producator, cu preturi care beneficiaza de numeroase promotii si oferte speciale. Incercam intotdeauna sa oferim preturi de achizitie excelente si livrare rapida pentru echipari si motorizari diverse.

 • Garantie fara limita de kilometri de 5 ani pentru toate autoturismele

 • Service-ul autorizat Hyundai Colina Motors va ofera pe tot parcursul anului promotii in valabilitate pentru piese de schimb si accesorii originale, alaturi de servicii de intretinere la standardele de calitate ale producatorului, atat in timpul garantiei cat si in perioada de post-garantie.
COLINA SERVICE – MULTIMARCA
 • Va asteptam la Colina Service – Multimarca pentru orice lucrare post-garantie, mecanica, electrica sau tinichigerie pentru toate marcile auto. Pregatirea tehnica si experienta angajatilor nostri va asigura o intretinere auto la o calitate ridicata si preturi excelente pentru manopera si piese de schimb.
   
 • Alte servicii de care puteti beneficia la Colina Motors: Rent Auto, Hotel Anvelope, Geometrie 3D, I.T.P., Consultanta daune.